item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

SLOOF LANG

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De sloof, ook wel bekend als de keukensloof, bestaat uit een rechte lap stof en twee strikbanden. Ze zijn verkrijgbaar in kort en middenlang.

Onze voorbindsloof is netjes afgewerkt, goed wasbaar en heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De banden zijn lekker lang en kunnen zowel op de buik als op de rug gestrikt worden. Zo passen ze altijd. De standaard sloof is voorzien van een handige zak voor je handheld of voor een tablet. Voor de sloven zonder zak hebben wij een buidel beschikbaar die je aan de straps van je sloof kan strikken.

Sloof bedrukken of borduren

We hebben de sloof in heel veel verschillende kleuren in ons assortiment. De uni voorbindschorten hebben sprekende kleuren en geven een persoonlijke tint aan je restaurant, je keuken of je atelier. Je kunt de sloof ook laten borduren of bedrukken. Vanwege het platte vierkante karakter van de sloof zijn er extra veel mogelijkheden. Een goed opvallende manier om je reclame boodschap op de sloof te vertellen is een opdruk over de lengte van de sloof.

sloof bedrukken keukensloof horecasloof 


Een andere veel gebruikte plek om je bedrijf te promoten is een print op je schort aan de onderkant. Een standaard bedrukking kun je via de productpagina doen. Wil je een grote afdruk zoals op de foto hierboven of heb je een creatief idee? Vertel ons je wensen via de mail en wij helpen je graag verder.

Kleuren sloven

Naast de gebruikelijke kleuren wit, rood, zwart en naturel hebben wij ontzettend veel andere kleuren. De Premier sloof is er zelfs in 28 kleuren. Heb je de exacte kleur nodig, dan kun je de RGB-code en de Pantone kleur vinden in onze productbijlage. Zo weet je zeker dat de kleur past bij je huisstijl, logo, op de beurs of tijdens een evenement.

Hoe draag je een sloof

Een sloof is de gemakkelijkste manier om een schort aan te doen. Je draagt hem op je buik, kruist de banden op je rug en strikt hem aan de voorkant weer vast. Bij grotere maten strik je hem op de rug. Door de lengte van de banden is de sloof voor bijna alle maten geschikt.
Werk je in de keuken? Dan is de strik op je buik niet zo handig, omdat dit gevaarlijk kan zijn. Voor je eigen veiligheid werk je tijdens het koken dus het beste de banden weg. Ontdek in dit filmpje hoe je op een handige manier de banden weg werkt en als bonus hoe je de sloof in hoogte verstelbaar maakt:

 pdf