item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

STROPDASSEN

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

STROPDASSEN

Met een stropdas geef je je schort net wat extra's.

Kleur stropdas

We hebben een lijn satijnen stropdassen van Premier in dezelfde kleur als de schorten en sloven. 

schort met stropdas coca cola chocomel dienblad

Natuurlijk kun je ook werken met verschillende kleuren in de stijl van je logo of in de kleuren van je keuken.

Materiaal stropdas

We hebben een stropdas in katoenen denim bij de B&C spijkerschort. Verder zijn de Premier stropdassen van polyester satijn. Satijn is geen stof, maar een weeftechniek. Met deze techniek kunnen garens heel dicht op elkaar geweven worden, waardoor het weefsel soepel wordt. Polyester en zijden weefsels geven satijn de mooie volle glans. Met katoenen vezels krijg je een lichte glans. Het woord satijn komt van het Franse ‘satin’ (glanzende, zachte zijden stof). Een oudere verklaring is dat het woord komt van het Italiaanse woord voor zijde: seta. Tegenwoordig verwijst het woord “satijn” meestal naar glanzende polyester stof. Dit is goed wasbaar in tegenstelling tot echte zijde. 

Not just for boys

De stropdas is heus niet alleen een accessoire voor mannen. Je sloof krijgt een klasse uitstraling met een bijpassende stropdas. 

stropdas voor vrouwen

Hoe strik ik een stropdas? 

Ontdek in het volgende filmpje hoe je een stropdas netjes strikt. 

Vlinderstrik 

De vlinderstrik, ook wel vlinderdas genoemd, is wat ouderwetser en chiquer dan de stropdas. Meestal zie je hem alleen op gala's. Hij staat aan de andere kant lekker eigenwijs met een spijkerbroek en casual overhemd. 

Je draagt hem op de boord van een overhemd. Dit type das dankt zijn naam aan de vorm die op een vlinder lijkt. Officieel bestaat de vlinderstrik uit linten. Omdat het strikken lastig is zie je steeds vaker een voorgestrikte vlinderdas. Da tis ook het geval bij onze B&C denim vlinderdas.